Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Het spirituele pad of de digitale snelweg

mei 31, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm UTC+0

€7,50

Door een aangeboren nieuwsgierigheid en het verlangen om de wereld om ons heen en vooral onszelf te begrijpen, bewandelen we als mens het spirituele pad op zoek naar antwoorden op levensvragen. Een belangrijke bron van wijsheid tijdens onze zoektocht zijn onze reisgenoten en kennis die we via boeken opdoen.

In 1993 zorgde een technologisch hoogstandje voor een alternatieve route naar zelfontplooiing: de digitale snelweg. Via het wereldwijde web werden computers van over de hele wereld aan elkaar gekoppeld om sneller informatie te kunnen delen en mensen met elkaar te verbinden.

De computergame-industrie bracht ons nog een stap verder met Virtual & Augmented Reality waarbij de werkelijkheid respectievelijk nagebootst of gedeeltelijk uitvergroot wordt in een spel.

Welke kansen bieden het internet, de nieuwe media en moderne communicatietechnologieën om de vaak ingewikkelde en ontoegankelijke religieuze en spirituele teksten voor een groter publiek bereikbaar te maken? En wat voor rol kan de theosofie daarin spelen?

Gegevens

Datum:
mei 31, 2021
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm UTC+0
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
https://theosofieinarnhem.wordpress.com/gegevens-over-het-programma/lezingen/

Locatie

Loge Arnhem
Grote Oord 15
Arnhem, 6811 GA Nederland
+ Google Maps
nl_NLNederlands